Månedens toppliste mars

Skrevet av Marius Hoel Lundstein,  06.04.2018
Artikkelbilde
Enjoythefuture S.C. Foto: Hesteguiden.com

Flere av hestene i Hesteeiere.no kan vise til gode prestasjoner i mars-måned. På toppen finner vi Enjoythefuture S.C. som tok en sterk V75-seier på Sørlandet Travpark. 

Det har vært en lang vinter, men dette har ikke satt sine spor på formen til hestene i Hesteeiere.no. I mars-måned kan flere gode prestasjoner fremmes. Øverst på topplisten finner vi Enjoythefuture S.C. som tok en sterk V75-seier på Sørlandet Travpark, og kunne med det innkassere hele 50 000,-. Hesten har over lengre tid vist god form, og endelig fikk den en fortjent seier. Hesteeiere.no gratulerer alle involverte! 

Trons Torila og Tangen Elvira har begge gått gode løp. Tangen Elvira kan vise til to trippel-plasseringer, og Trons Torila har vært en gang på pallen samt en fjerde plass. Formen på disse to hoppene tilsier at vi går en spennende vår i møte. 

Ellers har Lucille Bourbon Kommet godt på plass hos sin nye trener, Kristine Kvasnes. Rapportene fra Hov i Søndre Land er gode, og Lucille Bourbon skal ut i prøveløp førstkommende onsdag, 11.04. 

Ferrari B.R. har trent godt gjennom vinteren, og er nå klar for en spennende årsdebut. Den blir Momarken Travbane førstkommende tirsdag, 10.04.