Månedens toppliste juli

Skrevet av Marius Lundstein ,  06.08.2018
Artikkelbilde
ENjoythefuture S.C. tok en sterk seier på Bjerke 23.juli. Foto: Hesteguiden.com

Enjoythefuture S.C. leverte en topp prestasjon i sin siste start, og havnet dermed øverst på Hesteeiere.no sin toppliste for juli-måned. 

Enjoythefuture S.C. hadde en liten pause i juni-måned. I juli derimot har han kommet tilbake med friskt mot. Totalt har han startet tre ganger, og i sin sin nest siste start på Sørlandet rekordforbedret han seg til 13,3a. På Bjerke 23. juli viste han seg fra sin beste side og gikk inn til seier på 13,7a over mellomdistanse. Enjoythefuture S.C. har med det tjent totalt 30 500,- denne måneden. 

Men, det er tett i toppen på månedslisten til Hesteeiere.no om dagen. Ikke langt bak Enjoythefuture S.C. finner vi Tangen Elvira. Tangen Elvira ledet månedslisten i juni og vi kan trygt si at hun har fulgt opp sine gode prestasjoner fra forrige måned. På tre starter innkasserer hun 28 000,- og tar med seg en 1.plass fra Sørlandet 20. juli. 

Trons Torila leverer som vanlig gode prestasjoner i et hardt selskap. Over mellomdistanse på Sørlandet 20. juli gikk hun gode 23,4a, og på to starter denne måneden tjener hun 13 500,-.