Månedens toppliste mai

Skrevet av Marius Hoel Lundstein,  13.06.2018
Artikkelbilde
Tangen Elvira gikk inn til ny rekord i mai. Foto: Hesteguiden.com

Når vi oppsummerer mai-måned hos Hesteeiere.no er Enjoythefuture S.C. tilbake på toppen over "stallens" hester. 

Enjoythefuture S.C. topper tronen for mai-måned. Under bronsjedivisjonsfinalen på Bjerke 12. mai gikk han inn til en fin 4. plass på kilometertid 14,0. Dette ga 7000,- kroner inn til andelslaget. 

Ikke langt bak kommer Tangen Elvira (bildet). På Jarslberg Travbane 19. mai gikk hun inn til en 5. plass, og kunne innkassere 5000,- kroner. Samtidig satte hun ny personlig rekord på 26,8! Det bor mye i denne hoppen, og hvis hun "holder seg stødig på beina" så blir dette en spennende sommer. 

Trons Torila deburterte i montè på Biri Travbane 25. mai. Over distansen 2140 meter gikk hun inn til en 7. plass på 28,8. dette ga 3000,- kroner til andelslaget. 

Ferrari B.R. toppet listen for april-måned da han vant Kjell Håjonsens Minneløp på Forus. Etter dette ble neste stopp Broline Copenhagen Cup på Chartlottenlund Travbane i Sverige. Her ente det dessverre i galopp. I ettertid har det vist seg at han hadde noen problemer med helsen, og sommerens oppgaver er dermed over for hans del. Prognosene er gode, og vi håper på å se en Ferrari B.R. "back in business" til høsten. 

Lucille Bourbon trener på hos Kristine Kvasnes på Hov i Søndre Land, og hun hadde ingen starter i mai.