Ferrari B.R. er tilbake

Skrevet av Marius Lundstein,  30.10.2018
Artikkelbilde
Ferrari B.R. var tilbake som en vinner på lørdag. Her på seremoniplass med andelseier Harald Grønby, oppasser Line Gundersen og kusk/trener Per Oleg Midtfjeld. Foto: Hesteguiden.com

Etter et langt skadeavbrekk er Ferrari B.R. endelig tilbake. Lørdag leverte han et strålende comeback på Bergen Travpark, og han tar med det tilbake tronen på topplisten til Hesteeiere.no. 

Ferrari B.R. startet i Copenhagen Cup på Charlottenlund Travbane i Danmark i mai. I dette løpet ble han diskvalifisert for galopp, og i ettertid viste veterinærundersøkelser at han hadde pådratt seg en skade. Gjennom sommeren og høsten har han brukt tiden på å bli frisk igjen. På Bergen Travpark sist lørdag var det klart for comeback i Kniksens Æresløp. Trener og kusk Per Oleg Midtfjeld tok det rolig fra start, men allerede etter første sving satte Midtgjeld fart på stjernetraveren sin og kjørte til tet. Der lå han resten av løpet og kjørte inn til en kontrollert seier på kilometertiden 14,3 over mellomdistanse. Seieren var verdt 125 000,- kroner. Ingen av de andre hestene i Hesteeiere.no har startet i oktober, og derfor troner Ferrari B.R. som ensom majestet på månedens toppliste for oktober. 

Hesteeiere.no gratulerer hele teamet til Ferrari B.R. og alle hans andelseiere med et strålende comeback. Vi gleder oss til fortsettelsen!