Trons Torila til topps

Skrevet av Marius Lundstein,  13.09.2018
Artikkelbilde
Vi gratulerer Trons Torila med seier på Bjerke 8. august. Foto: Hesteguiden.com

Når vi oppsummerer august-måned for Hesteeiere.no finner vi Trons Torila på toppen. 

Trons Torila har gått mange bra løp mot gode hester i 2018. Plasseringsmessig har hun vært noe uheldig, og seieren har sittet langt inne. Dette gjorde hun derimot noe med på Bjerke Travbane 8. august, og gikk inn til seier på 26,2 over sprintdistanse. Førstepremien her var 24 000,-. Med to øvrige starter i august, som har resultert i to fjerde-plasser, så havner Trons Torila øverst på månedens toppliste for august med totalt 33 500 kroner innkjørt. Vi gratulerer! 

På en god andreplass finner vi Tangen Elvira. Tangen Elvira har vist seg fra sin beste side i sommer og har tatt flere seire. Seier ble det også på Bjerke Travbane 4. august. Her gikk hun sterke 26,7 over mellomdistanse og innkasserte 20 000,-. 

Enjoythefuture S.C. holder også sin gode form. I august startet han en gang på Biri Travbane. Her satte han ny personlig rekord på 12,7 (1609 m), og gikk inn til en fin fjerdeplass. 

Ferrari B.R. er fortsatt under opptrening. Rapportene er så langt gode og vi håper å se Ferrari'n tilbake i banen i løpet av høsten.